Zajímavosti z naší činnosti

Krby, kachlová kamna a plynové krby – vzorková prodejna Fire Factory Soběslav


Plánujete stavět krb nebo kachlová kamna? Rádi byste viděli krb postavený či kachlová kamna hořet? Není nic jednoduššího než se přijít podívat!

Vzorkovna firmy Fire Factory v Soběslavi Vám má co nabídnout. Na ploše více než 250 m2 se můžete nechat inspirovat produkty německých výrobců Brunner a Spartherm a mnoha dalších.

Firma Fire Factory je výhradním dovozcem krbových vložek Brunner, plynových vložek DRU, keramických kachlů Sommerhuber, litinových kamen Iron Dog a spousty jiných zahraničních i tuzemských značek. Můžete si zde prohlédnout na vzorky keramických kachlů firmy K&K Poker z Bechyně a vybrat ze široké palety nabízených glazur.

Samozřejmostí jsou plně funkční teplovodní kachlová kamna ve třech různých variantách. Dále zde naleznete funkční sloupová kachlová kamna, akumulační krby s rohovou vložkou Spartherm Varia 2L-100h a Spartherm Arte 1Vh. Jako třešnička na dortu jsou zde k vidění funkční kachlová kamna s topeništěm Fire Tube.

Pokud Vás zajímá prohlídka této vzorkové prodejny, která je otevřena veřejnosti každý pracovní den do 17:00, neváhejte nás kdykoli kontaktovat, my se s Vámi v Soběslavi rádi sejdeme a pomůžeme Vám při výběru vhodného topidla pro Váš rodinný dům či byt. S firmou Fire Factory spolupracujeme dlouhá léta a tyto prostory jsou vždy pro nás a naše zákazníky připraveny k nahlédnutí.

 


O firměZajímavosti z naší činnosti


Máte na nás dotaz?

Zašlete nám Váš email nebo telefonní číslo, ozveme se Vám...

Potřebujete informace o námi nabízených kamnech co nejrychleji?

Zavolejte nám

724.251.744
732.736.434