Zajímavosti z naší činnosti

Moderní sporáky i klasické kachlové sporáky Pertinger


Novinkou v našem sortimentu jsou kvalitní sporáky na dřevo firmy Pertinger.

Tento italský výrobce z jihu Tyrolska vyrábí velmi kvalitní a propracovaná kamna na dřevo určená do kuchyně. Rodinná firma založená v roce 1937 se již od svého počátku věnuje převážně výrobě kuchyňských sporáků na dřevo. Ještě dnes naleznete na jihu Tyrolska původní a stále funkční kamna z dob počátků podnikání firmy Pertinger.

Dnes vede firmu Pertinger syn zakladatele pan Othmar Pertinger, který přebral firmu v roce 1990, kdy firma přecházela na výrobu kamen z kvalitní nerezové oceli. Pan Othmar Pertinger pokračuje ve filozofii svého otce, která zní: „Sporáky na míru jsou kvalitním produktem a musí odpovídat přání zákazníka.“

V nabídce firmy Pertinger, naleznete sporáky volně stojící v různých barevných odstínech a v různých rozměrech. Všechny sporáky řady Ökoalpin mají provětrané boční stěny a mohou být proto zabudovány do kuchyňské linky.

Teplovodní sporáky jsou také nabízeny v různých rozměrech a provedeních. U teplovodních sporáků si můžete zvolit provedení označení Plus, které nabízí nastavitelné topeniště kamen a tím pádem i možnost zvýšit množství přikládaného dřeva a tím i výkon kamen.

Pokud se Vám líbí čisté a moderní provedení sporáku a současně byste si chtěli pořídit kachlový sporák, který do Jihočeského kraje neodmyslitelně patří, stačí se s námi dohodnout. Firma Pertinger vyrábí totiž sporáky určené jak pro obestavbu keramickými kachli tak i pro pouhé štukové provedení.

Ať už se jedná o kachlový sporák, moderní sporák nebo o sporák s teplovodním výměníkem vždy Vám firma Pertinger zaručí vysokou účinnost topeniště díky tzv. biotopeništi. Kamna s biotopeništěm má velmi kvalitní hoření, které nezatěžuje životní prostředí a vyhovuje i nejpřísnějším normám Evropské unie platným od roku 2015.

Co se vaření na sporáku týče, můžete si zvolit kamna buď nerezovou plotnu, nebo plotnu se sklokeramickou deskou.

Pokud Vás novinka v našem sortimentu zaujala, neváhejte nás oslovit a my Vám rádi připravíme cenovou nabídku dle Vašeho požadavku a zcela zdarma. Kachlový sporák nebo moderní sporák Pertinger instalujeme převážně ve městech: Tábor, Soběslav, Veselí nad Lužnicí, České Budějovice, Prachatice, Písek, Strakonice a v blízkém okolí. Samozřejmostí je instalace i mimo Jihočeský kraj, ze kterého pocházíme.

Kvalitu a špičkové provedení podtrhuje 5letá záruka kamen při registraci do 3 měsíců od odborné instalace proškolenou firmou.

 


O firměZajímavosti z naší činnosti


Máte na nás dotaz?

Zašlete nám Váš email nebo telefonní číslo, ozveme se Vám...

Potřebujete informace o námi nabízených kamnech co nejrychleji?

Zavolejte nám

724.251.744
732.736.434