Zajímavosti z naší činnosti

Krby Spartherm – nová řada Premium


Rádi bychom Vás informovali o novince v sortimentu firmy Spartherm.

Krby Spartherm Premium se vyznačují novým a velmi čistým vzhledem krbových vložek. Většina výrobců vyrábí dvířka krbových vložek s rámem, který je ze všech stran. Moderní krb se však vyznačuje čistým designem a detail dvířek vzhled krbu trochu kazí, pohled do ohně není tak elegantní. Ne jinak tomu bylo i u krbových vložek Spartherm.


Firma Spartherm se sídlem v německém městě Melle se již několik let snaží inovovat svoje produkty a udávat nový směr v kamnářském řemesle. I proto Spartherm vyvinul krbové vložky řady Premium, které nemají na spodní straně dvířek žádné osazení a pohled do ohně tedy není ničím rušen. Především pro zákazníky, kterým jde o moderní vzhled krbu a kteří nechtějí, aby pohled na plápolající plamen byl čímkoli rušen, můžeme nově nabídnout řadu Spartherm Premium, která stejně jako všechny produkty jmenovaného výrobce přináší perfektní provedení a vysokou účinnost.

Pokud zvažujete stavbu krbu, neváhejte nás oslovit a my Vám rádi připravíme zdarma cenovou nabídku na krb vč. grafického návrhu. Krby stavíme převážně na jihu Čech například ve městech: Tábor, Soběslav, Prachatice, Písek, Strakonice a v blízkém okolí. Rádi Vám však připravíme nabídku na stavbu krbu i mimo Jihočeský kraj.

 


O firměZajímavosti z naší činnosti


Máte na nás dotaz?

Zašlete nám Váš email nebo telefonní číslo, ozveme se Vám...

Potřebujete informace o námi nabízených kamnech co nejrychleji?

Zavolejte nám

724.251.744
732.736.434